Sirpa Talka on ruoka-alan monitoimiosaaja, jonka ruokajuttuja on voitu vuosien aikana lukea monista aikakausilehdistä ja kirjoista. Erityisesti sydäntä lähellä ovat helpot kasvisruuat, kakut sekä gluteenitottomat reseptit. Ruokareseptiikan lisäksi kokemusta löytyy myös ruokakuvauksista, elintarvikemarkkinoinnista, tuote- ja kategoriahallinnasta, sidosryhmäviestinnästä sekä luokan- ja kotitaloudenopettajuudesta.
Sirpa Talkan ruoka-aiheisia artikkeleita on vuosien varrella julkaistu mm. seuraavissa aikakauslehdissä ja lehtitalojen keittokirjoissa:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam volutpat non urna non porttitor. Aliquam scelerisque congue rutrum. Aliquam placerat enim nec purus porttitor pharetra
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam volutpat non urna non porttitor. Aliquam scelerisque congue rutrum. Aliquam placerat enim nec purus porttitor pharetra
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam volutpat non urna non porttitor. Aliquam scelerisque congue rutrum. Aliquam placerat enim nec purus porttitor pharetra.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.